Rólunk     Termékeink     Beszállítók     Kapcsolat    
    POLYCOM  | LIFESIZE  | VIDYO  | IPEAK  | 
  Ramcom.hu / Beszállítók /

Polycom - a piacvezető

Az amerikai Polycom évek a óta a nemzetközi telekonferencia piac 40-45% részesedéssel rendelkező vezető gyártója. A már kezdetektől közismert, 90% feletti világpiaci részesedéssel rendelkező „tengeri csillag” alakú konferenciatelefonok mellett folyamatosan bővült a portfólió videokonferencia végponti megoldásokkal, telekonferencia hálózati komponensekkel és legújabban kiváló minőségű asztali IP telefonokkal.(...)

LifeSize - a High Definition úttörő

Az amerikai LifeSize az első High Definition videokonferencia végpontokkal 2005-ben piacra lépő gyártó. A HD technológia videokonferenciázásra való átültetése terén a legtöbb gyakorlati tapasztalatot felhalmozó szereplőként a konkurensek folyamatosan megjelenő kínálatával szemben tapasztalati előnyt élvez.(...)

Vidyo

Az ún. skálázható video-kódolás technológiájának kifejlesztője és az iparági szabvány megteremtője.(...)

IPeak Networks

Az IPeak Networks megteremti a lehetőséget, hogy csökkentse a hálózat fenntartásának költségeit az egyedülálló IPQ™ (Internet Teljesítmény és Minőség) csomagvédelemre kifejlesztett termékkel.

Az IPQ™-al többet hozhat ki a már meglévő internetkapcsolatából, megkönnyíti a High Definition hang- és videokonferenciázás csomagkapcsolatait.(...) 
Kiemelt termékeink
Polycom SoundPoint IP 650
Polycom CX700
Polycom HDX8004
Polycom HDX4002 (egyéni HD rendszerek)
LifeSize Express
Polycom RMX2000
Polycom ReadiManager SE200
Polycom CX700
Polycom TPX (TelePresence eXperience)


Beszállítók

Referenciák
Hungarian army; Hungarian Police (ORFK); General Electric; Slovak Telekom; Slovenian Army; Transgas (Slovakia); Young&Rubicam;

Egyéb linkek


RamCom Kft.  |  H-1139 Budapest, Frangepán u. 46. I.emelet  |  Telefon: +36 (1) 889 7600  |  e-mail: info@ramcom.hu